Prefectul Alexandru Iordan a vizitat spațiile de carantinare din Tulcea

Prefectul Alexandru Iordan a verificat spațiile de carantină din Tulcea. FOTO Prefectura Tulcea

Prefectul Alexandru-Cristian Iordan a efectuat joi, 16 aprilie, o vizită la toate spațiile de carantinare pentru a verifica daca persoanele aflate în carantină beneficiază de condiții de cazare și masă corespunzătoare și, de asemenea, pentru a le ura sărbători fericite.

Prefectura Tulcea a transmis că toți cei aflați în carantină s-au declarat mulțumiți de condiții.

Alături de prefect s-au aflat și Viorel Badea, senator și președinte PNL Diaspora, Ovidiu Burdușa, secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni și Mihai Dohotar, coordonator regional PNL Diaspora, care au dorit să se verifice modul în care sunt tratate persoanele sosite în țară din străinătate și intrate în carantină în locațiile stabilite în județul Tulcea.

De asemenea, în cadrul ședinței zilnice a Grupul de Conducere al Comitetului Județean pentru Situații de Urgența s-au discutat rezultatele acțiunilor legate de coronavirus din ultimile 24 de ore. Totodată, a fost prezentat modul în care se implementează planul de acţiune la nivel județului Tulcea cu prilejul sărbătorii Săptămânii Luminate.

În concordanță cu acordul dintre Ministerul Afacerilor Interne si Biserica Ortodoxă Română s-a stabilit că slujbele legate de sărbătoarea Paștelui se vor săvârși doar de către preoți fără asistența credincioșilor. Lumina va fi adusă de către preoți la locuințele enoriașilor cu ajutorul a maxim 5 voluntari ce vor purta un ecuson de identificare și la braț o banderolă de culoare albă. La case lumina va fi împărțită la poartă sau la fereastră fără contactul între persoane, iar la bloc acesta va fi preluată de către o persoană desemnată de locatarii scărilor și va fi, mai apoi, adusă de către aceștia la fiecare locatar. Alaiul preoțesc va fi însoțit de patrule ale forțelor de ordine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*