Pompierii tulceni au intervenit pentru stingerea a două incendii. O persoană a fost intoxicată cu fum

Pompierii au intervenit pentru limitarea și stingerea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

Dimineața de 6 iunie a adus cu ea și două incendii în județul Tulcea, evenimente la care au răspuns pompierii ISU Delta de la Detașamentul Tulcea și cei ai Secției de pompieri Măcin.

În jurul orei 4:00, pompierii Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină în localitatea Nifon pentru a limita efectele unui incendiu care se manifesta la o anexă gospodărească și o parte din acoperișul casei. La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și 13 subofițeri.

Pompierii au reușit în scurt timp stingerea incendiului și au stabilit ca și cauza probabilă a producerii acestuia, un scurtcircuit electric la una din prizele anexei.

În jurul orei 7.05, salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină în localitatea Măcin pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă.

Incendiul a fost anunțat de către un vecin, care a intrat în curtea locuinței și văzând fumul a intrat în casă și a scos victima intoxicată cu fum. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical calificat victimei în vârstă de 53 de ani, cu semne vitale până la sosirea ambulanței SAJ, care a preluat victima și a transportat-o la spital.

Pompierii au stabilit ca și cauza probabilă producerii incendiului o lumânare uitată aprinsă. În cameră erau multe materiale combustibile care au favorizat arderea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*