Pompierii din Babadag au intervenit pentru a salva trei persoane blocate într-un apartament cuprins de flăcări

Pompierii au reușit să limiteze pagubele produse de incendiu. FOTO ISU Delta Tulcea

Trei persoane care locuiau într-un apartament dintr-un bloc Babadag au fost la un pas de a arde de vii. Norocul lor a fost că un pompier se afla în vecinătate și a intervenit imediat.

Salvatorii Stației de pompieri Babadag a ISU Delta Tulcea au fost solicitați să intervină în jurul orei 9.45 pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins un apartament din orașul Babadag.

În apartament se aflau 3 persoane care nu se puteau autoevacua din cauza flăcărilor. Se pare că în timpul utilizării aparatului de gătit, lăsat nesupravegheat, s-au aprins materialele combustibile din jur. De asemenea a luat foc și furtunul buteliei, care a întețit arderea, blocând evacuarea celor trei persoane.

La locul intervenției a ajuns primul, locotenentul Frăsineanu Cristian, comandantul Stației de pompieri Babadag, care executa o misiune de recunoaștere în orașul Babadag.

A intrat în apartament până la sosirea echipajelor de stingere și a evacuat cele 3 persoane – un bărbat și două femei. Și-a dat jos tricoul de pe el și a acoperit fața uneia dintre victime, după care a udat o pătură cu care a evacuat și celelalte 2 persoane.

Colegii săi au ajuns în scurt timp și au evacuat toate persoanele din scara blocului, întrucât exista o degajare mare de fum.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, în aproximativ 30 de minute din momentul solicitării.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*