Polițiștii vor fi prezenți la festivalurile ce se vor desfășura pe raza județului Tulcea

Echipaj auto de poliție pe străzile din municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În perioada 31 august – 2 septembrie, aproape 50 de polițiști vor acționa în municipiul Tulcea și localitatea Jurilovca pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranța și fluența traficului rutier şi pentru menţinerea ordinii şi siguranței publice, cu ocazia festivalului RowmaniaFest și festivalului Borșului Lipovenesc de Jurilovca.

RowmaniaFest, Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle, ediția a-VIII-a, se va desfășura în perioada 31 august – 2 septembrie, prin organizarea de activități culturale și sportive, fiind așteptat un număr mare de persoane pe raza municipiului Tulcea.

De asemenea, Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca se va desfășura în perioada 1 și 2 septembrie, în localitatea Jurilovca.

În această perioadă, polițiștii sunt la datorie astfel încât cetăţenii să petreacă timpul liber în siguranță și să poată participa la manifestările culturale și sportive.

Astfel, aproape 50 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, Secției 3 Poliție Rurală Baia și Postului de Poliție Jurilovca vor acționa în perioada 31 august – 2 septembrie pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranța traficului rutier și depistarea celor care comit fapte antisociale.

Efectivele Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea sunt în teren pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, astfel încât evenimentele organizate să se desfășoare în condiții de normalitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*