Polițiștii tulceni solicită sprijinul cetățenilor pentru depistarea unei persoane dispărute

Toader Tatiana, persoana dispărută

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea solicită sprijinul populației în găsirea unei femei dispărute.

În dimineața zilei 21 mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au fost sesizați de un bărbat de 52 ani din Măcin, în legătură cu faptul că în noaptea precedentă, mama sa, Toader Tatiana, de 72 ani, a plecat de la domiciliul din loc. Măcin, jud. Tulcea, unde nu a mai revenit până în prezent.

În cursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au efectuat verificări pe raza de competență, dar nu au găsit persoana data dispărută.

La momentul dispariției femeia era îmbrăcată sumar, probabil cu o cămașă de noapte de culoare deschisă și cu picioarele goale, desculță.

Semnalmentele acesteia sunt: 1,65 m înălțime, 55 kg, constituție astenică, păr cărunt până la nivelul umerilor, are o aluniță de forma și mărimea unui bob de mazăre pe obrazul stâng, poartă ochelari de vedere.

Menționăm că persoana are o stare de sănătate precară.

Cine o recunoaște pe femeie sau are informații despre aceasta sau locul unde se află, este rugat să apeleze numărul de urgență 112 sau numărul de telefon 0240/571128.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO O bătrână dispărută de opt zile, a fost găsită în viață într-o râpă, lângă Măcin | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*