Polițiștii tulceni solicită sprijinul cetățenilor pentru depistarea unei persoane dispărute

Iulian Dușa este dat dispărut. FOTO IPJ Tulcea

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea solicită sprijinul populației în găsirea unui bărbat dispărut.

În data de 9 august, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au fost sesizați în legătură cu faptul că în seara zilei de 6 august, Iulian Dușa de 27 ani, a plecat din Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din localitatea Horia, jud. Tulcea și nu a mai revenit până în prezent.

La momentul dispariției bărbatului purta cămașă bleumarin în carouri, pantaloni din stofă gri și o pereche de papuci albaștri.

Semnalmentele acestuia sunt: 1,60 m înălțime, atletic, ten deschis, păr blond tuns scurt, ochi albaștri.
Menționăm că persoana are o stare de sănătate precară.

Cine îl recunoaște pe bărbat sau are informații despre acesta sau locul unde se află, este rugat să apeleze numărul de urgență 112 sau numărul de telefon 0240/571128.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*