Polițiștii tulceni caută o femeie din Babadag, dată dispărută din luna august a anului trecut

Chesbana Pumac a fost dată în urmărire încă din data de 20 august 2021.

Polițiștii tulceni desfășoară activități specifice pentru identificarea unei femei în vârstă de 80 de ani, din Babadag, dată dispărută din luna august a anului trecut.

Chesbana Pumac a fost dată în urmărire încă din data de 20 august 2021, după ce ar fi plecat, în mod voluntar, de la adresa unde locuia în orașul Babadag, fără a reveni până în prezent. Nu se cunosc articolele vestimentare pe care aceasta le purta la data plecării.

Poliţiştii din Babadag și Serviciul de Investigării Criminale efectuează activități specifice în vederea găsirii femeii. Până în prezent aceasta nu a fost identificată.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută, este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*