Polițiștii tulceni au verificat purtarea centurilor de siguranță în trafic

Acțiune a polițiștilor tulceni. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat  în cursul zilei de 13 martie, pentru verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate, de către conducătorii auto, în cadrul Operațiunii Seatbelt, prevăzută în Calendarul de activități al TISPOL

Polițiștii tulceni au continuat acțiunile pentru verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate, de către participanții la trafic, explicându-le importanța utilizării centurii pentru reducerea riscului de deces sau vătămare corporală în caz de accident rutier.

Polițiștii au acționat pe drumurile publice din municipiu și județ, informând ocupanții autovehiculelor cu privire la faptul că, centura de siguranță constituie cel mai eficient mijloc de protecție împotriva vătămării, în caz de eveniment rutier.

De asemenea, cu ocazia controalelor efectuate, polițiștii rutieri au aplicat măsurile legale în toate cazurile de nerespectare a legislației în domeniu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*