Polițiștii tulceni au început acțiunile pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor la regimul articolelor pirotehnice

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

În cursul zilei de 26 octombrie, polițiștii Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase împreună cu polițiștii Serviciul Acțiuni Speciale și Postului de Poliție Sarichioi au acționat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor la regimul articolelor pirotehnice, pe raza localității Sarichioi, județul Tulcea.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat un bărbat de 30 de ani din localitatea Zebil, comuna Sarichioi, județul Tulcea, care deținea în mod ilegal articole pirotehnice din categoria F2, în scopul folosirii acestora, fără a fi autorizat în acest sens.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, conform art. 37 lit. a din Legea 126\1995, privind regimul materiilor explozive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*