Polițiștii tulceni au împărțit mărțișoare și flori de 1 Martie

Polițiștii au împărțit mărțișoare. FOTO IPJ Tulcea

Cu ocazia Zilei Mărțișorului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au oferit flori și mărțișoare participantelor la trafic și le-au urat ,,O primăvară frumoasă, lipsită de evenimente rutiere,,

Pe 1 martie, polițiștii de la Serviciul Rutier, în colaborare cu reprezentanții Registrului Auto Român, au demarat în zona centrală a municipiului Tulcea o acțiune de “sancționare” a participantelor la trafic cu flori și mărțișoare.

Astfel, polițiștii rutieri au oprit în trafic autoturismele conduse de femei, iar în loc de amenzi, au oferit femeilor conducători auto flori, mărțișoare şi recomandări preventive.

Participantele la trafic au fost încântate de gestul polițiștilor, mulțumindu-le cu un zâmbet.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*