Polițiștii tulceni au depistat mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere

Mai multe persoane care au încălcat Codul Rutier s-au ales cu dosare penale după ce s-au întâlnit pe șosele cu polițiștii tulceni. O parte dintre ei s-au urcat băuți la volan, alții fără a avea permis de conducere.

În cursul zilei de 7 decembrie, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Agighiol, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Sabangia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În aceiași zi a  fost depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Jurilovca, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Jurilovca, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Postului de Poliție Casimcea au depistat la aceiași dată un  tânăr de 16 ani, din localitatea Călugăreni, județul Constanța, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Corugea, județul Tulcea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 decembrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Topolog au depistat un un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Casimcea, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Sâmbăta Nouă, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe 8 decembrie, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Mineri, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe strada Barajului, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*