Polițiștii tulceni au continuat acțiunile pentru prinderea vitezomanilor

Polițiștii tulceni au ieșit în trafic. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat în cursul zilei de 5 aprilie, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, de către conducătorii auto, în cadrul Operațiunii SPEED, prevăzută în Calendarul de activități al TISPOL

Polițiștii tulceni au continuat acțiunile pentru combaterea evenimentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei excesive și implicit asigurarea respectării limitelor de viteză, legal admise.

Polițiștii au acționat pe drumurile publice din municipiu și județ, pentru prevenirea evenimentelor rutiere generate de viteza excesivă, având în vedere faptul că, aceasta este principala cauză a accidentelor rutiere cu urmări grave.

În cadrul acțiunii au fost folosite echipamentele de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, pentru depistarea în trafic a conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză și sancționarea acestora.

Prezența aparatelor RADAR are în primul rând un scop preventiv, de reducere a vitezei și sporirea atenției participanților la trafic, polițiștii tulceni acționând în vederea determinării conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată permanent condițiilor meteo-rutiere.

De asemenea, cu ocazia controalelor efectuate, polițiștii rutieri au aplicat măsurile legale în toate cazurile de nerespectare a legislației în domeniu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*