Polițiștii tulceni au aplicat amenzi de peste 55.000 de lei în weekend-ul trecut

Dosar penal pentru un tulcean prins la volan sub influența alcoolului

În perioada 15-17 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat în municipiul Tulcea pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscal și protejarea populaţiei împotriva comerţului illicit. Au fost aplicate peste 30 de sancțiuni în valoare de 55.830 de lei.

 

În cele trei zile ale acțiunii, polițiștii au desfășurat controale la agenții economici din piețe, baruri, restaurante și alte unități de alimentație publică din municipiu, în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor comise cu ocazia producerii, prelucrării şi comercializării produselor agroalimentare, traficului și comerțul ilegal cu țigarete și produse din tutun, producerii și comercializării alcoolului și băuturilor alcoolice.

În cadrul acțiunii au fost verificate peste 70 de autovehicule în vederea combaterii fenomenului infracțional și contravențional pe drumurile publice.

În urma controalelor efectuate, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale dintre care 17 la Ordonanța de Urgența a Guvernului nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 5 la Legea nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, 4 la Legea nr. 145/2014 privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol, în valoare totală de 55.830 de lei și au fost ridicate în vederea confiscării bunuri alimentare în valoare de peste 250 de lei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*