Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Chilia au ajutat la stingerea unui incendiu la o anexă gospodărească

Incendiul a fost stins în scurt timp. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Chilia, împreună cu lucrători din cadrul Postului de Poliție Chilia Veche și cu sprijinul localnicilor și al pompierilor voluntari ai Primăriei, au reușit stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

În seara zilei de 5 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia, județul Tulcea, au fost solicitați pentru a interveni la stingerea unui incendiu într-o anexă gospodărească a unui localnic din comuna Chilia Veche.

A fost constituită o echipă de intervenție, formată din polițiști de frontieră, lucrători din cadrul Postului de Poliție Chilia Veche și pompieri voluntari ai Primăriei, care s-a deplasat la fața locului și, cu ajutorul localnicilor, au acţionat pentru localizarea incendiului şi evitarea propagării acestuia în vecinătăți.
În urma incendiului a ars o parte din acoperișul unui depozit de furaje și au fost distruși 500 de baloți de lucernă, fără să fie afectată locuința sau alte anexe gospodărești.

Incendiul a fost stins, fără a se înregistra victime omenești sau pagube materiale majore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*