Polițiștii au efectuat controale în piețele agroalimentare din municipiul Tulcea

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

În cursul zilei de 14 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au desfășurat acțiuni în piețele din municipiul Tulcea. SCIPUL Tulcea prevenirea şi combaterea infracționalității de natură economică în domeniul comerţului cu mărfuri agroalimentare.

Cu această ocazie au fost efectuate controale și verificări la 18 agenți economici de pe raza municipiului Tulcea. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 24.500 de lei, respectiv 7 sancțiuni la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 28./1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și o sancțiune la Legea nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva activității comerciale ilicite.

De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării 70 kilograme de legume în valoare de 179 lei și suma de 1.473 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*