Poliția Locală Tulcea tot nu are șef: din 5 candidați, nu a promovat nici unul

Tabelul cu candidații la postul de conducere la Poliția Locală Tulcea. FOTO Poliția Locală Tulcea

Din cinci candidați, unul a lipsit iar ceilalți patru nu au reușit să obțină o notă de trecere. În aceste condiții, Primăria Tulcea este nevoită să organizeze un alt concurs.

Primăria Municipiului Tulcea a organizat concurs de ocupare a funcției publice vacante de conducere de Director Executiv al Direcției de Poliție Locală, proba scrisă fiind programată pentru dimineața de 7 mai, la ora 10.00. Din cei cinci candidați înscriși, numai patru s-au prezentat la proba eliminatorie – scrisă și toți au picat.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Tulcea, punctajul a fost următorul:

  1. Marian Bădilaș – 56,80 – RESPINS
  2. Marius Brițcan  – 27,40 – RESPIND
  3. Florentina Doina Buga – ABSENTĂ
  4. Cristian Plopianu – 27.30 – RESPINS
  5. Pavel Vizitiu – 41,10 – RESPINS

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*