Peste 70 de șoferi vitezomani au fost amendați de polițiștii tulceni

Polițiștii tulceni au ieșit în trafic. FOTO IPJ Tulcea

Peste 70 de șoferi care nu au respectat viteza legală au fost amendați de polițiștii tulceni în cadrul unei singure acțiuni.

La data de 19 august, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în baza planului de acțiune comun, au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, pe DN 22.

Scopul acțiunii a fost prevenirea accidentelor rutiere pe DN 22, din județele Tulcea și Constanța, precum și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație.

Astfel, polițiștii tulceni au acționat, prin așezarea radarelor în cascadă, pe DN 22, pe segmentul de drum aferent județului Tulcea, pentru depistarea șoferilor care, prin deplasarea cu o viteză excesivă, pun în pericol siguranța participanților la trafic.

În urma acțiunii, polițiștii tulceni au constatat o infracțiune la regimul circulației (conducerea unui vehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere) și au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 60750 de lei, dintre care 73 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute 32 de permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri vor continua astfel de acțiuni în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*