Pentru un weekend liniștit și fără evenimente negative, polițiștii tulceni recomandă conducătorilor auto să respecte regulile de circulație

Autospecială cu radar a poliției tulcene. FOTO Cătălin SCHIPOR

Având în vedere aglomerarea traficului rutier pe anumite tronsoane și în anumite intervale de timp, polițiștii tulceni va fi prezentă în aceste zone pentru fluidizarea traficului și pentru prevenirea evenimentelor rutiere de orice fel.

Tototdată, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea vin în sprijinul conducătorilor auto cu câteva recomandări preventive.

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, este necesar ca fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o asigurare temeinică.

În situația în care vizibilitatea este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalți conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers.

Astfel, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite pe timpul zilei, pe toate categoriile de drum.

Pentru evitarea implicării în accidente, conducătorii auto trebuie să-și sporească prudența pe întreaga durată a deplasării.

În condițiile unui trafic aglomerat, păstrați-vă calmul și nu blocați intersecțiile.

Nu vă angajați în depășirea unei coloane de autovehicule și faceți fiecare manevră în trafic, numai după o temeinică asigurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*