Penitenciarul Tulcea vă invită în „Biblioteca vie“ din Parcul Personalităților

Penitenciarul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În data de 19 septembrie între orele 10.00 – 13.00, Penitenciarul Tulcea organizeză în Parcul Personalităților din municipiu, activități din cadrul Proiectului „Biblioteca vie”.

Activitatea are scopul de a informa opinia publică cu privire la misiunea instituției penitenciare prin interacțiunea directă dintre membrii comunității și angajații penitenciarului (educatori, psihologi, asistenți sociali și personal medical), colaboratori ai instituției și persoane private de libertate.

Totodată acțiunea urmărește și prevenirea comportamentelor deviante și  infracționale în rândul tinerilor. Parteneri în cadrul proiectului sunt Colegiul „Brad Segal” Tulcea, Direcția Generală de Asitsență Socială și Protecția Copilului Tulcea și Serviciul de Probațiune Tulcea. Activitatea oferă oportunitatea oricărui cetățean inteteresat să participe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*