Pe numele unor tulceni care au pus în pericol circulația pe drumurile publice, au fost deschise dosare penale

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

Șoferii aflați sub influența băuturilor alcoolice sunt adevărate pericole în trafic, atât pentru ei, cât și pentru ceilalți. În perioada cu restricții de circulație ies mai ușor în evidență și sunt trași de polițiști pe dreapta. 

În cursul zilei de 4 aprilie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea, o autoutilitară, pe strada Dianei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A doua zi, pe 5 aprilie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Teilor au depistat un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Valea Teilor, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe DJ 229, în afara localității Valea Teilor, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot pe 5 aprilie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Măcin au depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Măcin, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Jijila, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii tulceni au întocmit dosare de cercetare penală.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*