Pe brațul Sfântu Gheorghe are loc un exercițiu militar cu trageri cu muniție de război

Exercițiu militar pe Dunăre. FOTO MAPN

Populația din zona Sfântu Gheorghe din județul Tulcea trebuie în perioada următoare să evite circulația în zona brațului navigabil, atât pe apă cât și pe uscat. Marina militară execută un exercițiu cu muniție de război.

În perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, nave militare aparținând Flotile Fluviale „Mihail Kogălniceanu“ vor executa activități de pregătire în raionul km. 2 – km. 0, brațul Sfântu Gheorghe cu folosirea armamentului de artilerie.

Populația este sfătuită să nu pătrundă în perimetrul arondat poligonului de tragere, iar animalele să fie retrase din zonă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*