Patru angajați ai unei primării din județul Tulcea au fost depistați cu Covid-19

Patru angajați ai unei primării din județul Tulcea au fost depistați cu Covid-19, iar alți opt angajați din aceeași instituție au fost testați, iar rezultatul a fost negativ.

Prefectura Tulcea a anunțat că pe 15 aprilie, Direcţia de Sănătate Publică Tulcea a declanşat o anchetă epidemiologică la una din primăriile din judeţul Tulcea după ce o angajată a fost depistată pozitiv COVID-19.

În urma stabilirii primilor contacţi din cadrul instituţiei au rezultat alte patru cazuri pozitive. De asemenea, au mai fost testaţi în zilele de 15 şi 16 aprilie 2020, alţi 8 angajaţi ai primăriei, toate cele opt rezultate fiind negative.

“Facem precizarea că în cursul zilei de ieri, 15 aprilie 2020 s-a efectuat o dezinfecţie a clădirii fiind întreruptă temporar activitatea. De astăzi, 16 aprilie 2020 însă, activitatea primăriei respective se desfăşoară cu un număr redus de personal, fără ca activitatea cu publicul să fie întreruptă. Facem apel pe această cale către toți primarii din județ să limiteze pe cât posibil accesul persoanelor în incinta instituției fără materiale de protecție (măști și mănuși), precum și să asigure, la intrare, dispensere cu substanțe dezinfectante atât pentru angajații proprii, cât și pentru petenți, în concordanță cu prevederile legale subsecvente Decretului Președintelui României privind instituirea Stării de urgență’,  a transmis Prefectura Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*