Patru adolescenți au fost reținut de polițiștii tulceni, după ce au spart 25 de autoturisme. Ei au furat bunuri în valoare de 10.000 de lei

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Patru adolescenți, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au reținuți de polițiștii tulceni, după ce au comis mai multe furturi din autoturisme, prejudiciul ridicându-se la 10.000 de lei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au reținut patru minori cu vârstele cuprinse între 15 și 17 ani, toți din Tulcea, pentru comiterea mai multor fapte de furt din autoturisme.

În perioada octombrie – decembrie 2018, cei patru ar fi comis 25 de fapte de furturi din autoturisme, pe raza municipiului Tulcea. Prejudiciul se ridică la aproximativ 10.000 de lei, iar o parte din bunuri au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.
Polițiștii spun că în toate cazurile ei au sustras bunuri lăsate la vedere în autoturisme și ușor accesibile.

Aceștia au fost reținuți în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, urmând să fie prezentați instanței, în vederea luării unor măsuri preventive. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*