VIDEO Părinții unei fetițe din Niculițel care fuma și bea alcool, cercetați penal după ce filmarea a ajuns pe Facebook

Fetița care fumează la Niculițel. FOTO Observator.tv
Fetița care fumează la Niculițel. FOTO Observator.tv

Potrivit observator.tv, o fetiţă este încurajată de părinţi să fumeze şi chiar să consume alcool. Lângă fetiţă, stau ambii părinţi, o spune cel care a filmat. Adulţii îşi încurajează fetiţa de doi ani să fumeze. Prea mică să realizeze ce se întâmplă, copila ascultă comenzile.

Imaginile au fost făcute publice de o rudă a părinților fetiței, care nu este de acord cu ceea ce i se întâmplă. Este vorba de un unchi care a declarat pentru Observator/ Antena 1, că „ăsta e modul lor de viaţă. Ei aşa văd lucrurile. Îndrumat la doi ani să servească o cafea, un pahar de vin şi o ţigară, sigur că la 10 ani sunt îndrumaţi şi la alte lucruri, prostituţie.”

Imaginile scandaloase au fost filmate la o petrecere de bun venit dată în cinstea tatălui. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost o lună închis în Germania pentru furt. Săptămâna trecută s-a întors acasă, în judeţul Tulcea: „Mai mult de schimb de înjurături, nu ai ce să discuţi cu el,“ a declarat unchiul fetiței la Antena 1.

Bărbatul spune că a alertat Protecția Copilului, dar nu a primit nici un fel de ajutor, așa că s-a hotărât să caute altă cale să rezolve această problemă. În urma publicării imaginilor, polițiștii Postului de Poliție Niculițel au fost sesizați cu privire la faptul că pe un site de socializare circulă un material video cu o minoră de 3 ani, din localitatea Niculițel, care ar fi încurajată de persoanele adulte să fumeze țigări și să bea cafea. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, conform art.197 din Codul penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*