Opt șoferi, prinși la volan în stare de ebrietate în cadrul unor acțiuni desfășurate de polițiștii tulceni în vederea reducerii riscului rutier

Mai mulți tulceni s-au ales cu dosare penale, de Ziua Națională, după ce au fost prinși băuți la volan. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii tulceni au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute acțiuni privind combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație având consecințe grave.

Potrivit IPJ Tulcea, în cadrul acțiunii, polițiștii au constatat 12 infracțiuni, din care opt pentru conducerea sub influența alcoolului, trei pentru conducere fără permis și o infracțiune pentru refuzul recoltării de probe biologice.

Exemple:

  1. La data de 08 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 59 de ani din Constanța, în timp ce conducea un auto, pe DN22A, pe raza localității Nicolae Bălcescu, județul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta avea permisul de conducere suspendat.
  2. În seara zilei de 08 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Sarichioi, județul Tulcea în timp ce conducea un autoturism pe strada Razim, din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  3. În seara zilei de 08 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Somova, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Isaccei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  4. În noaptea de 08 spre 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din localitatea Murighiol, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada 1848 din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  5. În dimineața zilei de 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Isaccei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  6. În noaptea de 08 spre 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 22 de ani, din localitatea Covrag, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Isaccei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  7. În cursul zilei de 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea Chilia Veche, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Grădinarilor din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  8. În cursul zilei de 08 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în timp ce conducea un autoturism, pe DN22A, localitatea Cataloi, județul Tulcea, având dreptul de a conduce suspendat.
  9. În seara zilei de 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Jijila au identificat un bărbat în vârstă de 62 de ani, din sat Garvăn, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada DE87, pe raza localității Garvăn, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat efectuarea alcool- test-ului, cât și prelevarea de mostre biologice de sânge.
  10. În seara zilei de 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baia au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Jurilovca, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Zorilor din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  11. În dimineața zilei de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Isaccei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele de mai sus polițiștii au întocmit dosare penale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*