Operațiile de apendicită sunt de acum mai ieftine la Ovidius Clinical Hospital. Apendicectomiile clasice sau laparoscopice vin cu un pachet complet de servicii pre și post-operator

Ovidius Clinical Hospital din județul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Cel mai modern spital din sud-estul României, Ovidius Clinical Hospital, oferă atât operații complexe, cum sunt cele vasculare, dar și intervenții chirurgicale mai simple. Totul se desfășoară în deplină siguranță și o igienă desăvârșită. Acesta este motivul pentru care tot mai mulți pacienți aleg Ovidius Clinical Hospital.

“Pachetul de apendicectomie pe care îl oferim pacienților asigurați este unul care cuprinde toate serviciile pre și post-operatorii. În plus, pacientul este cel care decide dacă preferă varianta de operație clasică sau laparoscopică. Prețul este același – 3500 lei”, a declarat managerul OCH, Adrian Mociu.

Pachetul propus de Ovidius Clinical Hospital include:

– Intervenția chirurgicală de apendicectomie laparoscopică sau clasică
– Examenul histo-patologic
– Consultații și investigații pre-operatorii precum: analize medicale, investigații imagistice, consult cardiologic, anestezic și chirurgical
– Pansamente și consultații post-operatorii
– Trei zile de Spitalizare.

Ovidius Clinical Hospital vine cu o echipă de medici cunoscuți în plan național și chiar internațional. Printre aceștia putem să-i enumerăm pe: Prof. Univ. Dr. Așchie Ion, Conf. Univ. Dr. Brașoveanu Vladislav, SL Dr. Ciufu Nicolae, Dr. Stamule Paris, Asis. Univ. Dr. Serac Gabriel, Dr. Ionescu Andrei Cristian, Dr. Marin Octavian, Dr. Vîncă Alina, Dr. Hrițcu Mihai, Dr. Vieru Alina, Dr. Gherghinoiu Mihai, Dr. Dogaru Iuliana, SL Dr. Oprea Dorel, Dr. Iyad Shahin, Asis. Univ. Dr. Chelaru Andrei și Dr. Clim Cristina.

Pacienții interesați de acest pachet pot să afle mai multe informații de pe www.ovidius-ch.ro sau să sune la telefon: 0241.480.400.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*