O tânără de 19 ani a murit într-un accident rutier produs pe DJ 222, în apropierea localității tulcene Lunca. Alți patru tineri au fost răniți

O tânără de 19 ani a murit într-un accident rutier produs pe DJ 222. FOTO ISU Tulcea

O tânără de 19 ani, din București, a murit într-un accident rutier produs pe DJ 222, în apropierea localității tulcene Lunca. În același incident, alți patru tineri, cu vârste între 16 și 19 ani, au fost răniți.

Potrivit polițiștilor tulceni, accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 5 mai, în jurul orei 02.00.

„În fapt, un tânăr de 19 ani din Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 222, pe relația Jurilovca – 2 Cantoane, pe fondul altor preocupări și al vitezei, a pierdut controlul autoturismului și a lovit un pom aflat în afara carosabilului”, au precizat reprezentanții Serviciului Rutier al IPJ Tulcea.

La fața locului au fost solicitați și salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Tulcea, pompierii intervenind cu două echipaje din cadrul Stației Babadag cu o autospecială de stingere și un modul de descarcerare, plus o ambulanță SMURD, iar în sprijin au sosit și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Tulcea.

„La fața locului au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate, conducătorul auto și pasagera din dreapta față. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au extras cele două victime. Din nefericire, tânăra, în vârstă de 19 ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe ambulanța SAJ pronunțând decesul”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

După monitorizare și acordarea măsurilor de prim ajutor și celelalte patru victime, doi băieți și două fete, ce prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale.

Polițiștii au mai precizat că șoferul poseda permis de conducere corespunzător categoriei, dar la testarea cu aparatul etilotest a reieșit o alcoolemie de 0,16 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauza a fost întocmit un dosar penal, poliţiştii rutieri urmând să stabilească cu exactitate modul și cauzele producerii accidentului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*