O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier în zona localității Baia

Mașina a derapat și s-a răsturnat în afara părții carosabile. FOTO IPJ Tulcea

O constănțeancă a fost rănită în dimineața zilei de 25 septembrie, în urma unui accident rutier produs pe raza localității Baia. Se pare că victima, aflată la volanul unei mașini, nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în dimineața zilei de 25 septembrie, o femeie în vârstă de 53 ani, din județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Baia, județul Tulcea, într-o curbă nu a adaptat viteza la condițiile de drum – ploaie și asfalt ud. Drept urmare, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost preluată de către un echipaj medical și transportată la spital.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*