O nouă etapă din cadrul concursului de soluții cu tema “Reamenajare zona Faleza Dunării”

Vizită de lucru pe faleza din Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Luni, 23 martie a avut loc cea de a treia etapă din cadrul calendarului concursului de soluții cu tema „Reamenajare zona Faleza Dunării”, organizat de Consiliul Județean Tulcea, respectiv vizitarea amplasamentului.

Concursul de soluții a fost lansat pe data de 12 martie 2020, iar termenul limită de înscriere pentru vizitarea amplasamentului s-a încheiat la data de 19 martie. Din cei trei înscriși pentru efectuarea vizitei în teren, a fost prezent un solicitant.

„Pentru partea de design a portului, a fost lansat acest concurs de soluții, care este suportat din bugetul Consiliului Județean. Dorim ca, la sfârșitul acelui proiect major de modernizare și reabilitare a infrastructurii portului, cu ajutorul acestui concurs de soluții, să identificăm posibilitățile de mobilare a portul și a falezei, pentru a arăta așa cum ne dorim cu toții, la fel ca alte porturi moderne europene“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Documentația de atribuire a concursului de soluții se poate vizualiza în SEAP pe pagina web www.e-licitatie.ro, iar calendarul concursului mai cuprinde următoarele etape:

  • Data limită primire întrebări – 13.04.2020
  • Data limită răspuns întrebări – 27.04.2020
  • Predare proiecte – 12.05.2020, ora 1300
  • Convocare juriu – 13.05.2020
  • Jurizare proiecte – 18.05.2020, ora 13.00
  • Anunț oficial câștigător – 20.05.2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*