O femeie a cerut sprijinul jandarmilor tulceni, fiind agresată de soț

O femeie în vârstă de 43 de ani a solicitat sprijinul jandarmilor tulceni, fiind agresată fizic de soțul cu care se află în proces de divorț.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, în data de 06 noiembrie, în jurul orei 15.00, militarii au fost solicitați, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către o femeie care a reclamat faptul că este agresată de soțul acesteia.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat de femeie, respectiv domiciliul acesteia, unde au găsit-o pe aceasta vizibil speriată, prezentând urme de sânge pe bluză. Femeia a declarat că a fost sunată de soțul ei, care voia să vină să ia copilul în vârstă de 7 ani. Ea nu a fost de acord, astfel că în jurul orei 15.00, în timp ce era în fața blocului cu copilul, și-a făcut apariția și bărbatul care se afla în stare de ebrietate, încercând să ia băiatul cu forța.

Femeia s-a opus și s-a pus în fața copilului pentru a-l împiedica pe soț să ajungă la el, iar în momentul în care băiatul a reușit să fugă în casă, bărbatul a apucat-o pe femeie de păr și a aruncat-o peste gărduțul ce împrejmuia grădinița din fața blocului.

La un moment dat, femeia a reușit să fugă către apartament, iar o vecină a ajutat-o pe aceasta să pătrundă în scara blocului, blocându-i accesul bărbatului. Chiar dacă a reușit să fugă, femeia și-a dat seama că bărbatul va încerca să intre pe balcon, aceasta locuind la parter, astfel că a apelat numărul unic de urgență 112. În momentul în care bărbatul a reușit să pătrundă în apartament, femeia a întrerupt convorbirea cu operatorul 112.

Bărbatul a încercat să o lovească pe femeie de mai multe ori, însă în scurt timp și-au au făcut apariția jandarmii care au aplanat conflictul și i-au întocmit bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

De asemenea, jandarmii au adus la cunoștința persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de trei luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*