O elevă a fost tâlhărită într-o stație de autobuz din municipiul Tulcea

Echipaj de poliție din cadrul IPJ Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

O adolescentă a fost tâlhărită în seara de 19 februarie, pe strada Păcii din municipiul Tulcea. Din fericire, a reușit să rețină bine semnalmentele suspectului, iar oamenii legii au reușit în scurt timp sa îl identifice pe acesta și să recupereze paguba.

Victima a cerut ajutorul trecătorilor care au sunat la 112, în jurul orei 20.00, iar un echipaj mixt al IPJ Tulcea și Inspectoratului de Jandarmi Tulcea a fost direcţionată de către dispeceratul poliţiei pe strada Păcii din municipiu, acolo unde se afla aceasta. Era vorba de o elevă în vârtsă de 17 ani, care a declarat jandarmilor faptul că, în timp ce se afla în staţia de autobuz, un individ a profitat de faptul că e singură, i-a sustras telefonul mobil şi s-a îndreptat către o direcţie necunoscută.

Jandarmii și polițiștii au efectuat verificări în zonă, nefiind găsit autorul infracţiunii, dar în urma verificărilor extinse efectuate și pe baza smenalmentelor, au constatat faptul că persoana este cunoscută oamenilor legii, având antecedente penale. Oamenii legii s-au deplasat imediat la domiciliul suspectului, unde au fost întâmpinaţi de mama acestuia care avea asupra sa telefonul mobil sustras.

Telefonul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Oamenii legii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar suspectul este căutat pentru a fi audiat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*