O casă din localitatea Mila 23 a fost distrusă în urma unui incendiu

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la locuință. FOTO ISU Delta Tulcea

O locuință din localitatea Mila 23 a luat foc în noaptea de joi spre vineri. După ce a fost descoperit focul, s-a dat alarma și au fost chemați pompierii în ajutor. 

Incendiul a fost observat în jurul orei 2.15 a dimineții de 12 aprilie, în localitatea Mila 23, la acoperișul unei case. După anunțarea la 112, la fața locului au fost trimiși salvatorii Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan ai ISU Delta, fiind vorba de un echipaj format din patru subofițeri cu o ambarcațiune tip IB5.

În momentul sosirii la locul evenimentului, incendiul se manifesta cu ardere mocnită, la nivelul planșeului. Timp de aproximativ trei ore, pompierii s-au luptat pentru a lichida incendiul. S-a stabilit că incendiul a izbucnit cel mai probabil de la coșul de fum neizolat termic față de materialele combustibile din jur.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, dar a fost afectat acoperișul, tavanul și două camere cu bunurile din interior.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*