O bătrână din Slava Rusă a murit după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

O bătrână din Slava Rusă a murit în casa cuprinsă de flăcări. FOTO ISU Tulcea
O bătrână din Slava Rusă a murit în casa cuprinsă de flăcări. FOTO ISU Tulcea

O bătrână din localitatea tulceană Slava Rusă a fost găsită moartă în casă după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări, cel mai probabil provocate de o lumânare lăsată aprinsă.

Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină, luni dimineață, pentru limitarea efectelor unui incendiu produs la o locuință  din localitatea Slava Rusă.

La fața locului s-au deplasat nouă pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD. La momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta într-una din camerele locuinței, cu degajare mare de fum.

„În urma executării recunoașterii, pompierii au găsit o victimă de sex feminin, în vârstă de 87 de ani. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta deoarece a fost găsită carbonizată”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Incendiul a fost localizat și lichidat de pompieri în limitele găsite. Aceștia au stabilit drept cauză probabilă a producerii incendiului lumânare lăsată aprinsă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*