O bătrână de 72 de ani, din Tulcea, a ajuns la spital cu arsuri după ce i-a luat casa foc de la un scurtcircuit electric

Incendiu izbucnit într-o gospodărie din Tulcea. FOTO ISU „Delta”

Pompierii militari ai Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină marți, 24 august, în municipiu, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie. În urma incendiului, o bătrână de 72 de ani a fost transportată la spital cu arsuri de gradul doi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, spre locul incendiului au fost direcționate de urgență două echipaje specializate de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD.

„La sosirea echipajelor profesioniste, incendiul se manifesta cu flacăra și degajare mare de fum la acoperișul unei anexe gospodărești cu risc de extindere a arderii, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite fiind salvată locuința alăturată. În urma evenimentului au ars acoperișul anexei, în suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați, materialul lemnos din interiorul acesteia și acoperișul casei pe o suprafață de circa cinci metri pătrați”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Incendiu izbucnit într-o gospodărie din Tulcea. FOTO ISU „Delta”

Proprietara, în vârstă de 72 de ani, a suferit arsuri de gradul doi la nivelul toracelui anterior și a brațului superior drept. Acesteia i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului și apoi a fost transportată la spital de către echipajul SMURD.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

La fața locului au fost prezenți lucrători din cadrul IPJ și IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*