Nu ai Cartea de Identitate pregătită pentru Alegeri? Serviciul de Evidență a Persoanelor din județul Tulcea are program prelungit în perioada 25 – 26 mai

Intrarea în municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În scopul asigurării cadrului necesar desfășurării în condiții optime a procesului electoral pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European, programul serviciilor publice comunitare de evidență a persoanelor din județul Tulcea va fi modificat.

Se extinde programul de lucru cu publicul, pentru rezolvarea în mod operativ a solicitărilor privind eliberarea documentelor de identitate pentru persoanele cu drept de vot, după cum urmează:

  • 8.00 – 16.00, în data de 25 mai
  • 7.00 – 21.00, în data de 26 mai

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*