Noile permise și autorizații pentru pescuit comercial în Rezervația Biosferei Delta Dunării, pot fi ridicate

Pescarii din Delta Dunării, nemulțumiți de deciziile care se iau din biroul ARBDD și ANPA

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării anunță că persoanele care desfășoară activități de pescuit comercial pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării și au depus documentația necesară pentru eliberarea autorizațiilor aferente acestui an în perioada 1 ianuarie – 30 mai 2021, pot ridica noile permise și autorizații.

Persoanele care au depus documentația necesară pentru eliberarea autorizațiilor după data de 1 iunie 2021 le vor putea ridica începând cu data de 30 iulie 2021.

Pentru a veni în ajutorul celor din localitățile mai îndepărtate ale Deltei Dunării, permisele și autorizațiile pentru Chilia Veche, Sulina și Sfântu Gheorghe vor fi preluate și distribuie de inspectorii ecologi din zonă.

Pentru cei care fac parte din organizații/asociații de pescari, permisele și autorizațiile vor fi preluate și apoi distribuite de președinții respectivelor organizații/asociații.

Eliberarea documentelor de la sediul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării se realizează de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 12.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*