Noi promoții de sărbători la intervențiile de urologie, la Ovidius Clinical Hospital, până la finalul lunii ianuarie 2019

Ovidius Clinical Hospital din județul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Afecțiunile care țin de urologie pot fi tratate mai repede, în condiții de siguranță și la un preț mai bun, la Ovidius Clinical Hospital.

Cel mai mare și mai modern spital din sud-estul României anunță acum noi promoții pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

“Cele mai noi pachete promoționale sunt valabile până la 31 ianuarie 2019 și pacienții noștri vor avea parte de toate analizele necesare înainte și după intervențiile chirurgicale. Oferta este valabilă pentru pacienții asigurați”, a declarat Adrian Mociu, managerul Ovidius Clinical Hospital.

Pachetul de Urologie – Ureteroscopie cu litotritie calcul unic sau multipli costă 3.950 lei, în timp ce Pachetul de Urologie – Uretrotomie optică are un preț de 3.500 lei.

Pachetele includ:

  • Intervenția chirurgicală
  • Consultațille și investigațiile preopertorii cu tot cu analizele medicale, investigații imagistice, consult cardiologic, anestezic și chirurgical
  • Două zile de spitalizare

Medicii OCH care au grijă de pacienții cu aceste afecțiuni sunt: Asis. Univ. Dr. Azis Olgun, Dr. Vărgău Marian, Dr. Babu Laurențiu.

Programările se fac la telefon 0241 480 400, iar informații suplimentare pot fi găsite și pe website-ul OCH: www.ovidius-ch.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*