Noi oportunități pentru dezvoltarea turismului din Tulcea

Întâlnire pentru dezvoltarea turismului tulcean. FOTO Consiliul Județean Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, s-a întâlnit marți, 22 ianuarie, la Sala „Dobrogea“, cu reprezentanți ai conducerii Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare în Turism. Delegația oaspete a fost condusă de Valentin Iliescu, președinte, și de dr. arh. Victor Timotin, director general al INCDT.

La întâlnire au mai fost prezenți vicepreședintele Consiliului Județean, Dumitru Mergeani, administratorul public al județului,Vasile Strat, Cătălin Țibuleac, președintele Asociației de Management al Destinației Turistice „Delta Dunării, Ilie Petre, președintele ADI ITI „Delta Dunării” precum și alți directori și șefi de servicii din cadrul CJ Tulcea.

Scopul întâlnirii a vizat discutarea premiselor legate de elaborarea unei Strategii de dezvoltare a turismului din Delta Dunării, despre identificarea oportunităților și surselor de finanțare pentru realizarea acesteia.

Tema și oportunitatea acestor discuții au apărut, după cum au declarat reprezentanții INCDT, în contextul interesului major manifestat de Comisia Europeană pentru Delta Dunării și dezvoltarea turistică a acesteia și de necesitatea identificării unor teme și proiecte care să fie finanțate în următoarea perioadă de programare a fondurilor europene, 2021-2027.

“Vă mulțumim pentru interesul acordat și vă invit să veniți cu propuneri concrete în sensul elaborării de proiecte, strategii pentru dezvoltarea turismului din Delta Dunării. Dacă identificați oportunități în acest sens, noi suntem un partener credibil și deschis oricărei provocări”, a declarat, în cadrul întâlnirii Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*