Muzeul de Etnografie și Artă Populară Tulcea organizează concursul „Sărbătoarea Paștelui în ochii copiilor“ Ediția a 7-a

La concurs se pot înscrie copii din întreaga lume

Colectivul Muzeului de Etnografie și Artă Populară organizează, în perioada martie – mai 2018, ediția a 7-a a Concursului Internațional SĂRBĂTOAREA PAȘTELUI ÎN OCHII COPIILOR.

Regulamentul competiției de anul acesta poate fi descărcat aici. 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*