Municipiul Tulcea are aproape 19 milioane de lei și 1 an la dispoziție pentru rezolvarea situației canalizărilor

O imagine obișnuită din centrul municipiului Tulcea atunci când plouă

La sediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, s-a semnat Contractul de finanțare pentru Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), în vederea executării lucrării: “ Îmbunătățirea preluării apelor meteorice din municipiul Tulcea”.

Lucrarea are ca scop eliminarea cauzelor pentru care, la ploi mai abundente, se inundă zona centrală a municipiului și, din păcate, imaginea orașului și nu numai, suferă din acest punct de vedere.

„Este o problemă veche, care sperăm, în urma executării acestei lucrări, să dispară. Din motive obiective, cu o susținere serioasă, fundamentată și bine argumentată, se poate acorda o prelungire de 6 luni“ a precizat primarul Constantin Hogea.

Valoarea totală a contractului este de 18.968.143,18 lei, iar durata de execuție este de 2 ani din care, din păcate, 1 an a trecut cu executarea proiectării.

Câștigătoarea licitației este o asociere de firme, lider de asociere fiind S.C. TELOR INVEST S.R.L. București.

Pe data de 5 iulie 2018 s-a semnat și Autorizația de construire pentru această lucrare, urmând ca până la sfârșitul lunii să înceapă implementarea proiectului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*