Municipiul Tulcea are aproape 19 milioane de lei și 1 an la dispoziție pentru rezolvarea situației canalizărilor

O imagine obișnuită din centrul municipiului Tulcea atunci când plouă

La sediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, s-a semnat Contractul de finanțare pentru Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), în vederea executării lucrării: “ Îmbunătățirea preluării apelor meteorice din municipiul Tulcea”.

Lucrarea are ca scop eliminarea cauzelor pentru care, la ploi mai abundente, se inundă zona centrală a municipiului și, din păcate, imaginea orașului și nu numai, suferă din acest punct de vedere.

„Este o problemă veche, care sperăm, în urma executării acestei lucrări, să dispară. Din motive obiective, cu o susținere serioasă, fundamentată și bine argumentată, se poate acorda o prelungire de 6 luni“ a precizat primarul Constantin Hogea.

Valoarea totală a contractului este de 18.968.143,18 lei, iar durata de execuție este de 2 ani din care, din păcate, 1 an a trecut cu executarea proiectării.

Câștigătoarea licitației este o asociere de firme, lider de asociere fiind S.C. TELOR INVEST S.R.L. București.

Pe data de 5 iulie 2018 s-a semnat și Autorizația de construire pentru această lucrare, urmând ca până la sfârșitul lunii să înceapă implementarea proiectului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*