Mopedist depistat în localitatea Greci, fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului

Comuna Greci, județul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Un individ, un adevărat pericol pe șoselele publice, a fost scos din trafic de către polițiștii tulceni. Cel în cauză era aproape de comă alcoolică și conducea un moped pentru care nu avea permis de conducere.

În noaptea de 4 spre 5 iulie,  poliţiştii Postului de Poliție Greci au depistat un bărbat în vârstă de 27 ani din Tulcea, în timp ce conducea un moped pe raza comunei Greci, judeţul Tulcea. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deținea permis de conducere, iar aparatul etilotest a arătat o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*