Mai mulţi şoferi fără permise de conducere au fost depistaţi în trafic de către poliţiştii tulceni

Echipaj de politie. FOTO arhiva

Mai mulţi indivizi care s-au apucat de şofat pe drumurile publice deşi nu deţineau nici un fel de permis de conducere s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic de către poliţişti.

Infracţiunile au fost constatate de către poliţişti în în intervalul 19-20 decembrie, în urma unor acţiuni pe raza întregului judeţ.  În cursul zilei de 19 decembrie, polițiștii Poliției Orașului Isaccea au depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Tulcea, în timp ce conduce a un autoturism în localitatea Isaccea, fără a deține permis de conducere. În aceeași zi, polițiștii Postului de Poliție Ciucurova au depistat în trafic un bărbat, din Tulcea, care conducea un autoturism în localitatea Ciucurova, fără a poseda permis de conducere. Şi lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat, din Tulcea, care conducea un autoturim pe strada Gavrilov Corneliu, din municipiul Tulcea, fără a deține permis de conducere.

Ultimul infractor a fost depistat în noaptea de 19 spre 20decembrie, de către polițiștii Postului de Poliție Ciucurova au depistat în trafic un bărbat tot din Tulcea, care conducea o autoutilitară în localitatea Ciucurova, fără a poseda permis de conducere.

Tuturor celor în cauză li s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conform art.335, din Codul penal, fiind cercetaţi în stare de libertate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*