Mai multe gospodării din localitatea I.C.Brătianu au fost inundate

Inundații în județul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Mai multe gospodării din localitatea I.C.Brătianu au fost inundate în urma efectelor produse de fenomenele meteo.

Astfel, luni dimineața, pompierii intervin pentru evacuarea apei din intravilanul localității I.C.Brătianu, unde mai multe gospodării și curți au fost inundate, dar și pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie în localitatea Balabancea.

Începând de luni, de la ora 11:00 și până la ora 22:00, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică valabilă și pentru județul Tulcea, iar până la ora 16:00 este în vigoare un cod portocaliu de inundații pe râurile din Dobrogea.

Pentru optimizarea misiunilor de răspuns la potențialele efecte generate de fenomenele meteorologice prognozate, pompierii din cadrul ISU Tulcea sunt pregătiți să asigure în cel mai scurt timp intervențiile pentru limitarea efectelor produse de situațiile de urgență, forțele de intervenție fiind suplimentate la nevoie. De asemenea, la Secția de Pompieri Măcin au sosit în sprijin, colegii de la ISU Prahova, cu două motopompe remorcabile Novus de 3.300l/min.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*