Lucrările la Podul suspendat de la Brăila afectează parțial navigația pe Dunăre

Lucrările la Podul suspendat de la Brăila afectează parțial navigația pe Dunăre. FOTO CNAIR

Lucrările de ridicare și montare a cablurilor la Podul suspendat de la Brăila vor afecta, parțial, navigația pe Dunăre în cursul următoarelor săptămâni.

Astfel, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în perioada 31 mai – 19 iunie, de luni până sâmbătă, în intervalele orare 08.00 – 11.00 și 13.00 – 16.00, va fi interzisă navigația pe Dunăre în zona lucrărilor podului suspendat de la Brăila pentru toate navele, convoaiele și ambarcațiunile de orice tip.

„Aceste restricții de navigație pe Dunăre, instituite prin avizul emis de Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, sunt necesare pentru demararea lucrărilor de ridicare și montare a cablurilor pasarelelor provizorii pe deschiderea principală”, au precizat reprezentanții CNAIR.

Zonele de ancoraj pentru navigația în amonte și aval sunt cele stabilite prin Avizul către navigatori nr.33 din 25 noiembrie 2020, emis de Căpitănia Zonală Galați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*