Locomotivă cuprinsă de flăcări în zona podului Cataloi

Locomotivă cuprinsă de flăcări în zona podului Cataloi. FOTO ISU Tulcea

Pompierii Tulceni au fost solicitați să intervină marți, 15 februarie, în jurul orei 16.30, în zona podului Cataloi, pentru lichidarea unui incendiu produs la o locomotivă aflată în mișcare, ce tracta vagoane cu alumină calcinată.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă spumă și o ambulanță SMURD, cu 13 subofițeri, de la Detașamentul de Pompieri Tulcea.

„Prima intervenție a fost asigurată de personalul de pe locomotivă care au și solicitat ajutorul forțelor profesioniste. Incendiul a fost lichidat în scurt timp cu ajutorul extinctoarelor de pe locomotivă și de pe mașinile de intervenție. Din fericire, nu au fost înregistrate victime și pagube materiale însemnate”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Locomotivă cuprinsă de flăcări în zona podului Cataloi. FOTO ISU Tulcea

Garnitura urmează să își continue deplasarea tractată de o altă locomotivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*