La următoarea ședință a Colegiului Prefectural Lărgit Tulcea se va discuta despre evenimentele din perioada de iarnă

Consiliul Județean Tulcea. FOTO Google Maps
Consiliul Județean Tulcea. FOTO Google Maps

Luni, 11 noiembrie ora 10.00, la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea se va desfăşura şedinţa Colegiului Prefectural Lărgit. Pe ordinea de zi sunt trecute patru puncte:

1. Stabilirea acţiunilor comune ale serviciilor publice deconcentrate implicate în desfăşurarea corespunzătoare a sărbătorilor de iarnă (Crăciun şi Anul Nou):
– Verificarea modului de comercializare a produselor alimentare, conform prevederilor legislaţiei în vigoare;
– Informare asupra acţiunilor ce vor fi întreprinse pentru asigurarea ordinii şi liniştei publice în perioada premergătoare şi în timpul sărbătorilor de iarnă.

Prezentare si supunere spre aprobare a Proiectului de hotărâre pentru aprobarea “Planului pentru asigurarea ordinii, liniştii publice şi protecţiei stării de sănătate a populaţiei în perioada premergătoare şi în timpul sărbătorilor de iarnă”.

Prezintă: -Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Tulcea;
-Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Tulcea;
-Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Tulcea;
-Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea;
-Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea;

2. Informare privind obligaţiile primarilor şi organizatorilor de adunări publice în accepţiunea Legii nr.60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice.

Prezintă: – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea;

3. Măsuri de siguranţă în unităţile şcolare.

Prezintă: -Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea;
-Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*