La Tulcea, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis ce se va putea face și cum din data de 15 mai pe raza municipiului

Faleza Dunării la Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Faleza Dunării la Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a municipiului Tulcea s-a întrunit în ultima zi a stării de urgență instituită prin Ordonanță Militară pentru a trasa o serie de măsuri ce vor trebui respectate începând cu data de 15 mai.

Măsurile discutate în cadrul ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență Tulcea privesc accesul în parcuri, în mijloacele de transport în comun și în cimitire:

  1. Creșele vor fi închise până pe data de 1 iunie
  2. Transportul public în comun își va relua activitatea cu programul normal, iar călătorii vor ocupa locurile din autobuze la 50% din capacitate;
    Se vor afișa anunțuri cu măsurilor luate, controlorii urmând să verifice respectarea acestora;
    Șoferii vor fi protejați cu panouri de separație;
  3. Redeschiderea parcurilor publice se va face începând cu data de 15 mai cu respectarea prevederilor legale, iar băncile vor fi marcate pentru ca populația să se așeze în număr maxim de 2(doua) persoane;
  4. Locurile de joacă vor rămâne închise;
  5. Poliția locală va intensifica verificările în parcuri și locurile de joacă pentru a fi respectate măsurile impuse;
  6. Accesul în cimitirul municipal se va face numai cu respectarea regulilor impuse.
  7. Luni 18 mai va începe dezinfecția unităților școlare, de către o firmă de specialitate;
  8. Vineri 29 mai 11.00, Comitetul Local pentru Situații de Urgență se va întruni în ședință extraordinară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*