La Spitalul Județean Tulcea se întrevede o speranță. Au venit medici la ATI și la Pediatrie

Spitalul Județean Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Spitalul Județean de Urgență Tulcea a rezolvat o parte din problemele de personal atât la secția de Anestezie Terapie Intensivă, unde echipa medicală are doi tineri specialiști nou angajați și alți medici care vin pentru gărzi, cât și la secția de Pediatrie, unde sunt trei posturi ocupate, încă un post urmând a fi ocupat în această toamnă.

Sunt deja investiții angajate ce privesc reabilitarea și extinderea funcțională a Unității de Primiri Urgențe, eficientizarea energetică a clădirii Spitalului TBC precum și a Spitalului Boli Contagioase, reabilitarea și extinderea secțiilor de sterilizare și ortopedie dar și lucrări de reabilitare a rețelei de canalizare a spitalului și stații de tratare a apelor menajere rezultate din activitatea spitalicească.

„Mă bucură faptul că s-au făcut progrese pentru redresarea situației de la Spitalul Județean de Urgență Tulcea! Cu pași mici, se fac lucruri mari!
Facem eforturi în continuare pentru a aduce medici la Tulcea, cărora le oferim locuință și stimulente financiare, și continuăm investițiile în modernizarea spitalului!“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*