La Prefectura Tulcea se ține Şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice

Prefectura Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Marti, 27 martie, ora 11.00, la sediul Prefecturii Tulcea se va desfăşura şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, organizată de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Tulcea cu următoarea ordine de zi:

1. “Prevederile legale privind acordarea biletelor de odihnă și de tratament în sistemul public de pensii în anul 2018. Situația statistică a desfășurării acestei activități în anul 2017. ”

2. “Căminele de asistență socială pentru persoanele vârstnice din județul Tulcea: prezentarea situației, a reglementărilor legale privind accesul în sistem și perspectiva dezvoltării sistemului. ”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*