La Ovidius Clinical Hospital, cel mai apropiat spital modern de Tulcea, poți face screening GRATUIT pentru afecțiunile digestive

Ovidius Clinical Hospital din județul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Ovidius Clinical Hospital a demarat Campania de screening pentru problemele digestive. Astfel, orice pacient care are asigurare medicală poate să beneficieze, la OCH, de o endoscopie digestivă superioară sau inferioară în mod Gratuit.

Acest screening este necesar pentru depistarea cancerului colorectal și esogastric, iar pacienții au nevoie doar de o trimitere de la medical de familie, cardul de sănătate și cartea de identitate.

„Este vorba despre un screening adresat tuturor pacienților, mai ales celor de vârsta a două și a treia pentru diagnosticul precoce al cancerului gastric, prin endoscopie digestivă superioară, dar și a cancerului colorectal, prin endoscopia digestivă inferioară”, a declarant dr. Raluca Caraivan, medic specialist gastroenterologie la Ovidius Clinical Hospital.

Investigațiile realizate la Ovidius Clinical Hospital au marele avantaj al primirii unui rezultat pe loc. Specialiștii de la OCH pot chiar să ofere recomandări în funcție de acest rezultat. Ulterior, pacienții pot să continue investigațiile și să beneficieze de un consult chirurgical sau oncologic.

Ovidius Clinical Hospital este cel mai mare spital privat din județul Constanța. Pacienții pot să găsească aici toată gama de investigații pentru depistarea afecțiunilor digestive, dar și tratamente medicale sau chirurgicale.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*